logo

Bravura Sverige AB

Ledigt Jobb

Applikationsspecialist / Basware / IT till Sweco

6 månader sedan

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 17 000 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

Arbetsuppgifter:

I rollen som applikationsspecialist arbetar du med systemet Basware men också med andar system som ingår i ERP-gruppen. Du fokuserar främst på konfigureringar samt ansvar för framtagning av Change Request (CR). Konfigurering innebär ändringar av enklare karaktär som du själv åtgärdar genom att konfigurera systemet. Change Request (CR) innefattar mer komplexa och omfattande ändringar i systemet. Detta innebär att du ansvarar för att ta fram ändringar för design i systemet och tillsammans med gruppen säkerställer att rätt ändringar genomförs. Vidare genomför du tester av de ändringar som gjorts i systemet och kvalitetssäkrar ändringarna innan release. Du kommer att delta i utvecklings- och implementationsprojekt. Slutligen arbetar du även med tredje linjens support.

I rollen som applikationsspecialist tillhör du ett team på 14 personer varav sju personer arbetar specifikt som applikationsspecialister.

Profil:

• Minst 2 års erfarenhet av Basware i liknande roll inom IT som applikationsspecialist
• God kunskap i ERP-system
• Meriterande med kunskap inom Maconomy
• Flytande i engelska, i tal och skrift, svenska är meriterande

I rollen som applikationsspecialist hos Sweco har du breda kontaktytor såväl inom avdelningen som med utvecklare, supportmedarbetare samt business, vilket kräver en god kommunikativ förmåga. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har en god struktur i ditt arbete. Därtill är du som person flexibel och kan anpassa dig till olika situationer. Slutligen är du en person som gärna tar fram och presenterar förslag för att förbättra processer och lösningar.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Marieberg, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi kommer att behandla alla ansökningar efter sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Basware, applikationsspecialist, IT, Maconomy, ERP, utveckling, konfiguration, ERP, erp-system, tredje linjens support, tredje linjen, 3rd line, ekonomi, CR, Change Request, SWECO, heltid


Dela annonsen