logo

Thalamus IT Consulting AB

Ledigt Jobb

Junior Technical Writer

1 år sedan

Din nya tjänst
Detta är ett konsultuppdrag och vi önskar att du kan börja omgående. Vi söker nu en Junior Technical Writer till vårt kundföretag i Danderyd. Du kommer att arbeta med att uppdatera befintliga monteringsinstruktioner som används för internt bruk inom produktion.

Arbetsuppgifter:

- Uppdatering av text om bilder
- Kontroll av produktnummer och benämningar
- Ansvara för granskningsprocessen
- Frisläppa Instruktioner till produktion


Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av karriären och kanske jobbat något år eller två med liknande tjänst. Önskvärt är om du arbetat mot produktion tidigare. God svenska och engelska behövs för rollen.

Alla instruktioner skrivs i FrameMaker så kunskaper inom detta program är önskvärt.

Du som person
Vi värderar din tidigare bakgrund men samtidigt läggs en stor vikt på dina personliga egenskaper. Personen vi söker ska trivas med att arbeta i en industriell miljö och ett rörligt arbete. Vi förutsätter att du är engagerad, tar för dig, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du får saker gjorda samt gärna delar med sig av nya idéer och tar egna initiativ.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka denna mycket spännande tjänst hos vår kund. Vid eventuella frågor så ringer du Camilla Molander på 08-120 88 788 eller Christer Johansson 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller annan lämplig länk.

Vi önskar tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat, intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 10/5-20. Det ska bli riktigt kul att läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?


Dela annonsen


Liknande annonser