logo

Academic Work Sweden AB

Ledigt Jobb

Junior utvecklare med intresse för skog, natur och miljö sökes!

10 månader sedan

Vi söker nu en junior utvecklare som vill arbeta med högnivåprogrammering inom front- & backend! Du kommer att arbeta med avancerad teknik inom flygburen laserskanning och hyperspektrala bilder och vara med i hela processen i de olika kundprojekten. Här styrs företagskulturen av engagemang och gemenskap och det finns goda möjligheten att växa och utvecklas inom organisationen. Vi arbetar utifrån löpande urval, sök idag!

OM TJÄNSTEN
Här kommer du att arbeta i en miljö där ingen dag är en annan lik och där din lärandeprocess aldrig står still. I det mindre och sammansvetsade teamet kommer du att arbeta utanför boxen tillsammans skapa skräddarsydda lösningar till varje kund. Arbetssättet är agilt och vi värdsätter din flexibla förmåga då arbetet kräver detta.

ARBETSUPPGIFTER

Du erbjuds


* En plats i ett familjärt och ledande bolag där möjligheterna att utvecklas som utvecklare är stora.
* Att arbeta kundnära och vara med från projektets start till slut.
* Ett arbete med stor frihet och eget ansvar.
* En god samarbetskultur i teamet med högt till tak och där man har roligt på jobbet!


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

VI SÖKER DIG SOM
* Är nyexaminerad från relevant IT-utbildning.
* Har ett brinnande intresse av programmering.
* Har goda kunskaper i Javascript.
* Talar och skriver svenska obehindrat.

Det är meriterande om du har:
* Intresse för natur och miljö.
* Erfarenhet av spatial data.
* Erfarenhet av C++, Python, Swift, Java och/eller R.
* Erfarenhet av MongoDB, PostgreSQL, PostGIS och React.

Som person har du lätt att lära dig och vill på sikt arbeta fullstack. Förutom detta är du:


* Strukturerad
* Har en god samarbetsförmåga
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: September 2020
* Omfattning: Heltid 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering givet att samarbetet fungerar bra.
* Placering: Linköping
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Företaget erbjuder skogsbruket samt natur- och miljövårdande institutioner och myndigheter ett brett urval av tjänster relaterade till skog och mark. Deras lösningar baserar sig på avancerad teknologi för insamling, analys och presentation av skog- och naturdata.
De är ett ledande och komplett konsultföretag inom skogsbruk, natur och miljö. Koncernen är internationellt orienterad och erbjuder skogsbruket, myndigheter och organisationer, projekteringsföretag med flera, ett brett sortiment av tjänster och produkter.


Dela annonsen