logo

Quest Consulting Sverige AB

Ledigt Jobb

Projektkoordinator IT

6 månader sedan

Som koordinator är du spindeln i nätet och ansvarar för leveranser till kund, du säkrar tekniska lösningar, planerar, säkrar resurser och driver leveranserna ur ett helhetsperspektiv. I din roll är du stöd till projekten avseende infrastrukturrelaterade frågor.Arbetet är självständigt till din stöd har du tjänsteägare och deras resurser. Du arbetar i flera olika leveranser parallellt och det krävs att du är strukturerad och noggrann. Du kommer att arbeta i en komplex IT-infrastruktur i multisourcade miljöer. Miljöerna består i huvudsak av operativsystem och tekniska plattformar från Microsoft, Oracle samt Linux. Du arbetar enligt PPS och/eller SAFE. Du kommer att arbeta på en operativ och taktisk nivå, med flera olika resursgrupper och team hos kunden. Du kommer även samarbeta med externa partners.

Vi söker dig med följande erfarenhet/egenskaper

Personliga egenskaper:


- Strukturerad
- Har förmågan att påverka andra medarbetare

- Förmåga att hantera situationer där snabb flexibilitet krävs
- Prestigelös

Erfarenhet och utbildning:

- Högskoleutbildning
- Engelska och Svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av PPS och SAFE
- Erfarenhet från handeln är meriterande
- Erfarenhet av multisourcad miljö
- Komplex IT-infrastruktur erfarenhet

- Arbetat i miljö med tjänster inom Infrastruktur samt arkitektur
- Kunskaper om IT beställningar och uppföljning

- Kunskaper kring krav och test

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om Oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.


Dela annonsen