logo

Xamera AB

Ledigt Jobb

Systemingenjör till Toyota Material Handling!

10 månader sedan

Om uppdraget:
Vill du jobba som med autonoma fordon i teknikens framkant och var en nyckelperson som kollegor vänder sig till för råd och vägledning, riskanalyser och utvärderingar? Då kanske så är vår nästa systemingenjör på Toyota Material Handling i Mjölby.

Marknaden för förarlösa fordon växer i en snabb takt, på Toyota finns en helt egen funktion för förarlösa fordon med syfte att stärka sin position som en världsledande aktör på marknaden. Som systemingenjör ingår du i denna funktion och driver utvecklingen framåt genom att säkra en stabil plattform för utvecklingsteamen.

I din roll som systemingenjör kommer du bland annat jobba med:

- Kravdefinition utifrån kundbehov
- Utveckling av tekniska strategier
- Tekniska specifikationer och säkra förståelse och uppfyllnad för dessa
- Bidra till kompetensutveckling i mjukvaruteamet
- Föreslå nya tekniska lösningar och driva förbättringsarbete av verktyg och metoder


Som systemingenjör driver du fram definitioner och krav på systemen, du jobbar tätt med både utvecklare, projektledare och konstruktörer för att ge teamen de bästa förutsättningarna att ta arbetet framåt med struktur och innovation.

Utvecklingsarbetet sker i projektform och innebär att du jobbar tätt med dina kollegor samtidigt som det finns närhet till produktionen och slutprodukten.

Vi söker dig som:
Har en utbildning som civilingenjör eller motsvarande. Som person är du analytisk och har en god förmåga att strukturera komplexa krav och system. Du har en god kommunikationsförmåga och samarbetar gärna med kollegor för bästa möjliga resultat.

Vi ser gärna att du har med dig tidigare erfarenheter inom:

- Utvecklingsarbete, UML
- Reglerteknik
- Minimum 3 års erfarenhet av systemeringsarbete eller produktutveckling


Om företaget:
Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringslösningar! På huvudkontoret i Mjölby hittar du en stor del av produktionen, produktutveckling, marknad, sälj och mer därtill. På Toyota får du chansen att jobba på ett storbolag där det finns många interna utvecklingsmöjligheter och karriärvägar! Här har du möjlighet att ingå i ett team med kompetenta kollegor där ni stöttar varandra till att bli riktigt duktiga ingenjörer.

På Toyota finns en produktrange från manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Här står medarbetaren i fokus och Toyotas medarbetare beskriver ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

För att underlätta livspusslet så erbjuder Toyota bland annat gruppträning i ett nyrenoverat gym och gratis parkering med fri tillgång till motorvärmare.

Om anställningen:
Tjänsten är en del i Xameras Young Xperts-koncept som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären, det innebär att du är heltidsanställd hos Xamera den första tiden. Den fulla ambitionen är sedan att du ska gå över i en anställning hos Toyota. Xamera vill att du ska trivas på jobbet, du får därför en konsultchef som finns där för dig att bolla tankar och frågor med under din tid som Young Xpert. Efter Young Xpert-perioden hoppas vi att du vill fortsätta din karriär på Toyota! Xamera arbetar för att du ska utvecklas och finns som stöd i alla skeden för att guida dig i din karriär.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn, hos Xamera finns ett urval av spännande karriärmöjligheter.

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/jobs/909096-systemingenjor-till-toyota-material-handling. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta elin@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande.

Ort: Mjölby


Dela annonsen