logo

Procruitment AB

Ledigt Jobb

Testledare sökes till ChessIT

6 månader sedan

Om ChessIT
Vi älskar CRM! Vi älskar vad man kan åstadkomma med en genomtänkt CRM-strategi och vi brinner för att förstå våra kunders behov för att utifrån dem anpassa CRM-system som accelererar och underlättar vardagen för våra kunders anställda. Vårt jobb är dessutom att leverera intelligenta systemstöd som är roliga att jobba i samtidigt som de bidrar till en bättre affär för våra kunder. Med över 13 års erfarenhet av att optimera CRM-system åt kund skapar vi affärsnytta våra kunder inte trodde var möjlig. Inget projekt är det andra likt, våra kunders behov styr hur systemen optimeras. Vi är Skandinavienpartner åt två Amerikanska systemleverantörer och skapar utöver det egna applikationer, tjänster och produkter inom CRM. Strategisk konsulting rörande bolagens CRM-strategi och dess Master Data Management ligger också inom ChessIT’s expertområden.

Hos oss får du chansen
Nu har du chansen att komma till ett välmående bolag där det satsas för framtiden och ditt bidrag kommer att vara en viktig del i bolagets expansion. Våra värderingar Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i vår verksamhet och förhoppningsvis kan vi nyttja dina starka sidor och färdigheter för att uppnå dessa både internt och mot kund.

Vår vardag handlar främst om .Net, C#, SQL och som Systemtestare hos oss, är ditt yttersta uppdrag att ha det övergripande ansvaret för att både planera och genomföra systemtestning på utvecklade specifika funktioner och hela lösningar, både inom projekt och förvaltning. Du kommer att få möjligheten att vara med och bygga upp denna roll samt arbeta med förbättring och utveckling av bolagets testprocesser.

Du kommer vidare att:

- Planera testarbete utifrån tidplan och estimat
- Ta fram testfall och testplan
- Utföra systemtest på utvecklad funktion utifrån lösningsbeskrivning, testinstruktioner (interna) eller testfall
- Utföra systemtest på både positiva och negativa flöden
- Rapportera/dokumentera utfall av systemtest till systemutvecklaren
- Utföra systemtest på rättad funktion
- Dokumentera utfall av systemtest
- Skriva testinstruktioner till kund
- Genomföra smoketester i kundens testmiljö


Din kompetens

- Flera års erfarenhet av systemtestning i agila miljöer
- Vilja och förmåga att anta en testledarroll
- Goda kunskaper kring testmetoder och testtekniker
- God förståelse kring agila utvecklingsmetoder och tillhörande kvalitetsarbete
- Vana av att arbeta strukturerat med god uthållighet och noggrannhet


Vi söker dig med en stor portion nyfikenhet, lösningsfokus, ödmjukhet och driv. Du ser det som självklart att vara en positiv kollega och stötta dina kollegor i deras arbetsuppgifter.

Vidare triggas du av tanken att i ett tidigt skede komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med oss. Du kommer trivas i vår kultur om du är nyfiken, lösningsfokuserad och ödmjuk. Du gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser.Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss alla på ChessIT och vi är övertygade om att du delar den inställningen!

Vi är dock fullt medvetna om att ingen kan allt och vi bidrar gärna till din personliga utveckling genom att dela med oss av det vi kan! Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas hos oss är din inställning och viljan att ständigt utvecklas. Genom din energi och glädje att dela med dig av din kunskap bidrar du med en stor del till vår framgång.

Övrigt

Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment AB och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Career Manager Nooshin Sanei. Du når henne via mail nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, provanställning kan förekomma
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Danderyd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.


Dela annonsen