logo

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Ledigt Jobb

Utvecklare till Gullers Grupp

6 månader sedan

Om oss
Gullers Grupp är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat. Vår drivkraft är att hitta lösningar som bidrar till dialog och förståelse – förutsättningar för en väl fungerande demokrati.

Vi är en fullservicebyrå i ordets rätta bemärkelse; vi erbjuder tjänster inom hela kommunikationsområdet. Hos oss samsas statsvetare med UX-designers, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och kommunikationsstrateger – för att nämna några. Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, perspektiv och kompetenser tillsammans skapar de bästa lösningarna på de mest komplexa utmaningarna. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för samhällsfrågor. Med över tvåhundra konsulter på fem orter törs vi säga att Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer.

Vi växer och förstärker nu vår digitala avdelning med utvecklare med inriktning mot webb. Har du en liknande roll idag och har ett brinnande intresse för kommunikation och kreativa webblösningar? Vill du jobba med helheten, tillsammans med trevliga arbetskamrater på en härlig arbetsplats i centrala Umeå?


Om företaget
Vad får du hos Gullers?
Vi erbjuder en stimulerande miljö med kompetenta medarbetare inom en mängd olika områden. Våra uppdrag är varierande och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Projekten är integrerade mellan kontoren och vi söker hela tiden nya utmaningar tillsammans. Innovation är ett viktigt ord för oss och vi strävar efter att hela tiden utvecklas och skapa nya och ännu bättre lösningar. Våra uppdrag gör det möjligt att hela tiden utvecklas och nå nya nivåer, även på ett personligt plan.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare kommer du att arbeta i ett engagerat och kompetent team, nära designers, projektledare och strateger, med att skapa lösningar som gör vardagen enklare och som hjälper företag att förmedla sitt budskap och därmed öka sin lönsamhet. Du kommer att vara delaktig i en mängd olika projekt och arbeta med såväl förvaltning som nyutveckling utifrån kundernas behov och krav.

För oss är helheten viktig, allt från det kommunikativa gränssnittet mot användaren till det bakomliggande systemet. Därför är hög kompetens och god förståelse för både front-end och back-end ett krav.


Din profil
Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som drivs av att tillsammans med andra leverera gränssnitt, funktioner och tjänster som gör skillnad. Allt från gränssnittsutveckling till mer avancerade integrationer och ny teknik. Vi arbetar i agila processer och erfarenhet av Scrum är därför meriterande. Vi ser att du har några års erfarenhet inom utveckling av webbapplikationer av olika slag och erfarenhet och kunskaper inom språk/plattformar som PHP och/eller ASP.Net. Erfarenhet av apputveckling är meriterande.

Vi tror att du precis som vi engagerar dig i samhällsfrågor. Vi söker en kreativ, driven och strukturerad person som trivs i en roll med fria tyglar och som gärna tar egna initiativ. Du är självgående och professionell i ditt arbetssätt, men framförallt trivs du och fungerar bra som en del av ett team. Du stimuleras av problemlösning och använder din logiska och analytiska förmåga till att hitta nya lösningar som också är affärsmässiga. För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11 eller via mail: elin.wiklund@clwork.se. Ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 9 augusti via www.clockworkpersonal.se.


Dela annonsen