logo

Combitech AB

Ledigt Jobb

Erfarna utvecklare och ingenjörer - i teknikens framkant

6 månader sedan

På Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att skapa nya värden med utmanande utveckling i framkant. För att det ska vara möjligt erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling, kompetenta kollegor och hållbara anställningsvillkor. Vill du vara med och utveckla teknik med mening?

Din roll som utvecklare eller ingenjör

På Combitech arbetar du omväxlande på vårt kontor och/eller på plats hos kund. Du kan arbeta effektivt i team såväl som ensam, samt kan verka i små, avgränsade projekt likväl som i stora dynamiska sammanhang. Du specificerar, utvecklar och säkrar framtidens innovationer för t.ex. fordon, industrisystem eller flyg-/försvarssystem. Du levererar hållbara lösningar utan onödig komplexitet och samlar självständigt information för att säkra rätt värde i rätt tid.Combitech erbjuder spännande uppdrag i Mälardalen tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska och mer mjuka kompetenser. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Som konsult hos oss är det viktigt att du är öppen och lyhörd och att du kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du har en positiv attityd, är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och att hitta vägar för att uppnå dina mål. Som konsult är det viktigt att du är anpassningsbar och lösningsorienterad samt är villig att göra det lilla extra för våra kunder.Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör inom datateknik, elektronik, mekanik eller liknande. Du ska ha tidigare erfarenhet av exempelvis inbyggda system, machine vision, AI, sensor fusion eller 3D-modellering. Har du dessutom arbetat inom tåg-, fordon- eller försvarsindustrin är det meriterande.Du behärskar engelska i tal och skrift utan problem.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och återupptar rekryteringsprocessen i mitten av augusti.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb


Dela annonsen