logo

Academic Work Sweden AB

Ledigt Jobb

Kundintegratör med tekniskt intresse till Svea Ekonomi

8 månader sedan

Har du ett intresse för IT och teknik och trivs med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Är du dessutom en person som drivs av att lösa problem och utveckla kundrelationer? Då kan det här var tjänsten för dig! I rollen som Kundintegratör hos Svea Ekonomi ansvarar du för att starta upp och hjälpa kunder i sin tekniska integration mot företagets e-handelsplattform. Det betyder att du utöver att agera teknisk support även kommer hantera avtal och projektleda egna kundcase. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Kundintegratör till Svea Ekonomi med start under början på hösten. I rollen som Kundintegratör arbetar du mot kunder och samarbetspartners som använder sig av Svea Ekonomis betalningslösningar för e-handel. Du kommer ansvara för att kundernas tekniska integration mot plattformen blir så smidig som möjligt och därigenom vara delaktig i att utveckla hela integrationsprocessen. Du kommer arbeta från Svea Ekonomis kontor i Solna och vara en del av ett arbetsteam bestående av fyra Kundintegratörer.

Du erbjuds


* En chans för dig med tekniskt intresse att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor.
* Samarbeta med företagets utvecklare och lära dig mer inom både programmering och support.
* Ett långsiktigt samarbete med möjlighet att klättra internt inom IT


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som Kundintegratör kommer du arbetat med att stötta företagets kunder och samarbetspartners i alla frågor som rör den tekniska integrationen mot Svea Ekonomis e-handelsplattform. Du kommer exempelvis att:


* Hjälpa kunder att komma igång och integrera tjänsterna
* Agera 2nd line support och hantera eventuella problem kopplat till driften av systemen
* Konfigurera kunders betalmetoder enligt avtal
* Projektleda kundcase och därigenom bidra till tjänsternas vidareutveckling


VI SÖKER DIG SOM
* Har ett starkt intresse för IT och teknik
* SQL-kunskap samt erfarenhet av felsökning i databaser
* Har erfarenhet av att arbeta i en serviceorienterad roll
* Har goda datorkunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system
* Är flytande i svenska och engelska i både tal skrift då arbetet kommer ske på båda språken

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta som teknisk support. Om du dessutom har kommit kontakt med fakturahantering ses det också som meriterande för den här tjänsten.

Som person är du:


* Lyhörd
* Kommunikativ
* Problemlösande
* Prestigelös


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Solna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svea Ekonomis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svea Ekonomi är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Företaget erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar de även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. De erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner.


Dela annonsen