logo

Shaya Solutions AB

Examensarbete

Master Thesis within Machine Learning, Stockholm (start summer/autumn 20...

1 år sedan

Är du nyfiken på hur vårt samhälle formas och utvecklas i förhållande till den växande gig-ekonomin? Är du nyfiken, precis som oss, att förstå hur gig-ekonomin och alla konsultuppdrag kommer att påverka hela branschen?

Vi söker exjobbare som engageras av att hitta lösningar och brinner genuint för teknikutveckling och att konstant jobba med de absolut senaste metodikerna på marknaden.

Om exjobbet

Vi nu en eller flera personer för ett exjobb inom Maskininlärning (Machine Learning) till centrala Stockholm. Att utföra examensarbetet på distans kommer självklart också att vara möjligt.

Vem är du?

För att vara aktuell för exjobbet så behöver du läsa en relevant utbildning för området. Det absolut viktigaste är att du brinner för problemlösning och är en person som har en stark analytisk förmåga. Vi förväntar oss, till skillnad på av majoriteten av bolagen i branschen, inte att du är social och utåtriktad - utan att du kanske har ett större intresse att få sjunka djupt i dina tankar och få analysera ifred. Oavsett vem du är så är det absolut viktigaste för oss är att du vet att du kommer till ett team där alla får vara sig själva, vare sig man är utåt- eller inåtriktad.

Det är med fördel om du är intresserad av att fördjupa dig i något av nedan metoder:

- Fallbaserade metoder (Case-metodik, s.k. K nearest neighbours)
- Logisk Inferens / Induktiv logikprogrammering (Beslutsträd, beslutsregler)
- Artificiella neuronnät (Google’s tensorflow tex.)
- Heuristiska sökmetoder (Genetiska algoritmer, Evolutionsbaserade metoder)
- Statistiska metoder såsom Bayesisk statistik (”Naiva Bayesianska Klassificeraren”), Parametriska modeller, Icke-parametriska modeller, Blandningsmodeller, Grafmodeller


Examensarbetet kommer att vara präglat av Statistiska metoder såsom Bayesisk statistik (”Naiva Bayesianska Klassificeraren”), Parametriska modeller, Icke-parametriska modeller, Blandningsmodeller, Grafmodeller

Välkommen med din ansökan.

Om oss

Techbolag inom IT, Energi och Samhällsbyggnad med fokus på ingenjörer, ekonomer, teknologer och jurister.

Besök oss gärna på vår hemsida för mer information om bolaget: www.shayasolutions.com (http://www.shayasolutions.com)

Vänliga hälsningar,
Teamet på Shaya Solutions


Dela annonsen