logo

HGRec AB

Ledigt Jobb

Teknisk Projektledare!

6 månader sedan

Om vår kund:
Vår kund är en oberoende systemintegratör som designar, producerar och levererar kompletta system för miljömätningar inom hydrologin, meteorologin, vattenkraft och vindkraft – samt delsystem för övervakning, automatisering och kontrollsystem. Bolagets kompetensområden omfattar allt från kvalificerat ingenjörskunnande och mätteknik, meteorologi och hydrologi till programmering och databaskunnande.
Om Rollen:
Vår kund söker en ny kollega för rollen som projektledare inom miljömätteknik, vattenkraft och vindkraftsmätning. Det är en varierande och spännande roll som innebär en del resor inom Sverige, och någon enstaka resa till Norge. Bolaget ser gärna att du har tidigare erfarenhet av systeminstallationer ute i fält.
Hos vår kund får du vara en del av ett bolag i tillväxt, arbeta i nära samarbete med kollegor med kundspecifika lösningar. De har en trevlig och inspirerande arbetsmiljö med hög kompetens. Som en medarbetare hos vår kund finns det möjlighet att vara med och påverka och utveckla dig själv, avdelningen, samt bolaget.
En Projektledare på bolaget får vara med under hela processen – från försäljning till leverans och eftermarknad. Du ansvarar för och driver bolagets projekt i nära kontakt med deras kunder.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ta fram tekniska lösningar för system och projekt.
Ansvara för projektekonomi, tidsplan, och leveranskvalitet.
Samordna projektgrupp, stödfunktioner, underleverantörer och entreprenader.
Tekniskt säljstöd åt bolagets säljare.
Utveckla gruppens förmåga och effektivitet inom projekt, projektledning, uppföljning, rutiner, osv.

Vi söker dig som:
Brinner för projektledning och teknik, och har ett driv och en vilja att utveckla och förbättra i arbetet du tar dig an. Vi tror att du är en självständig lagspelare, en som gillar samarbete men även kan få saker gjorda själv.
Vill jobba i ett mindre bolag, inom en stor koncern, i en lösningsorienterad miljö och där du är delaktig i och kan vara med och påverka verksamheten i stort.
Har en eftergymnasial teknisk utbildning inom elektroteknik, energiteknik, maskinteknik, mätteknik, eller liknande.
Har dokumenterad erfarenhet av tekniskt projektarbete/projektledning.
Det är meriterande med erfarenhet från vattenkraft eller vindkraft då bolaget har stora kunder och projekt inom båda av dessa områden.
Körkort är ett krav.
Teknikdiskussioner med kund och internt förutsätter att du är flytande i svenska, både i tal och skrift. Du behöver också vara obehindrad i engelska och förstå norska.

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse, ju tidigare desto bättre.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med tre månaders provanställning.
Tjänstens placering är Åkersberga eller Ockelbo med goda möjligheter till flexibilitet och hemarbetande.

Din ansökan:
Skicka gärna in ditt CV till jack.robertsson@happygroup.se. Vi kontaktar endast de som kallas till intervju.
#jobbjustnu


Dela annonsen