logo

Xamera AB

Ledigt Jobb

Wisetalk söker fullstack-utvecklare!

1 år sedan

Om tjänsten:
Wisetalk är fintech-bolaget som kombinerar expertkunskaper inom försäkring och finans med IT-kompetens för att utveckla effektiva system som underlättar arbetet för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. Här får du möjlighet att arbeta med ett gäng som verkligen uppskattar förändring och välkomnar nya idéer. De behöver nu ett tillskott av fullstack-utvecklare till deras utvecklingsteam för att kunna fortsätta leverera lösningar i framkant till sina kunder.

På Wisetalk finns tre utvecklingsteam med olika ansvarsområden. Gemensamt för dem är att alla jobbar fullstack och alla hjälper varandra - både inom teamen och mellan teamen. Hos Wisetalk är laget före jaget ingen klyscha utan något man faktiskt efterlever. Under en arbetsdag på Wisetalk arbetar du projektbaserat tillsammans med dina kollegor där era arbetsuppgifter varierar mellan allt från att skräddarsy lösningar och implementera system åt Wisetalks kunder till att förvalta, supporta och uppdatera befintliga kundlösningar. Teamen jobbar med agila utvecklingsmetoder i 3-veckorsintervaller som alltid avslutas med mysfredag där de tre gångna veckorna utvärderas innan nya mål i projektet sätts.

Vi söker dig som:
Välkommen till ett gäng som främjar förändring och nytänkande. Här samsas du som junior utvecklare med seniora utvecklare och utbyter kunskap med varandra. Därför tror vi att du är en person som trivs som allra bäst när du jobbar tätt sammansvetsat med dina kollegor. Du triggas av problemlösning och gillar att förbättra och effektivisera produkter och processer för att leverera så bra resultat som möjligt.

Du jobbar fullstack och behärskar därför programmeringsspråk som C#.net, Java och JavaScript. Har du dessutom koll på SQL, Vue och CSS är det bara ett plus. Om du förvärvat dina kunskaper från universitet, högskola eller hemma på kammaren är sekundärt. Det viktigaste är att du har ett genuint teknikintresse och brinner för programmering.

Om företaget:
Wisetalk AB är ledande inom systemlösningar för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. Deras webbaserade verktyg har ett användarvänligt gränssnitt och innehåller en rad smarta funktioner som möter alla operativa, analytiska och lagliga behov.

De som står bakom Wisetalk är en samling personer med specialistkunskaper inom allt från systemutveckling och gränssnittsdesign till försäkrings- och finansprodukter. Det som förenar gänget på Wisetalk är ett genuint intresse att utveckla marknadens smartaste och mest kraftfulla verktyg inom försäkring och finans.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid, 100 %. Detta är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Wisetalk. Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering.

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till sofie@xamera.se Märk ansökningen med ”Wisetalk”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.Ort: Göteborg

Publiceringsdatum: 2020-04-14

Sista ansökningsdatum: 2020-05-14


Dela annonsen